Hiša Hradecki pod Golovcem - Stanovanje 1

< Nazaj

265.000,00 €

ID: #680, Prodamo

Opis nepremičnine

"HIŠA HRADECKI POD GOLOVCEM" je objekt je v zaključni fazi gradnje s šestimi stanovanji. Objekt se nahaja v bližini centra mesta, ob neposrednem stiku z naravo.
Stanovanje 1 se nahaja v prvem nadstropju, ima 70,3 m2 uporabne stanovanjske površine, 14,3 m2 terase. Orientiran je na SV, ki nudi odprt pogled na mesto in Savinske Alpe. Obsega spalnico, kopalnico z dodatnim WC, shrambo ter odprto dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo z izhodom na balkon in teraso. Celotna površina, ki pripada temu stanovanju je 84,6 m2. Stanovanje se lahko izdela kot 2 sobno ali 3 sobno stanovanje (dvoinpolsobno s kabinetom).

Cena stanovanja je 270.000,00 €

Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti po 16 m2 v pritlični garaži, ki nista všteti v ceno. Za eno parkirno mesto v garaži je doplačilo 20.000 eur.

Objekt je s pritličjem in prvim nadstropjem delno vkopan v brežino z močno oporno konstrukcijo s sidrano pilotno steno. Pozidava je delno armiranobetonska ter delno opečna.

Vsakemu stanovanju pripadata po dve parkirni mesti. Vse garaže se nahajajo v pritličju, z direktnim uvozom s cestišča. Na zunanjem dvorišču bo dodatni parkirni prostor, namenjen invalidom. Parcela bo ograjena, z lahkimi inox drsnimi vrati, z daljinskim upravljanjem, na uvozu iz cestišča.

Naprave za spremljanje porabe energentov in vode bodo omogočale ločeno spremljanje za vsako stanovanje posebej in ločeno za skupne prostore stavbe.

Za internetno povezavo bo skrbel Telekomov optični kabel. Vsako stanovanje bo imelo video govorne naprave in protivlomno varovanje.

Ogrevanje in hlajenje bo izvedeno z reverzibilno toplotno črpalko zrak/voda z integriranim rezervoarjem. Toplotne črpalke bodo nameščene v shrambah stanovanj, zunanje enote pa na strehi objekta, za vsako stanovanjsko enoto posebej. Objekt ima ravno, zeleno streho.

Dostop do stanovanjskih enot bo z dvigalom in stopniščem.

Kakovostne tlorisne rešitve bodo v zadnji fazi gradnje prilagojene željam kupcev.

Energetska izkaznica: razred B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Vaš agent

Dina Mihailović
dina@t-2.net
+386 41 262 261

Podrobnosti

  • Država: Slovenija
  • Regija: Osrednjeslovenska
  • Mesto: Ljubljana
  • Vrsta: Stanovanje
  • Velikost: 84,6 m2
  • Nadstropje: 1.
  • Leto izgradnje: 2019
  • Sobe: 2,5-sobno/a
 
Povpraševanje